RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca pe cartea atacului

/ 22 octombrie 2010

Antrenorul Pandurilor este fidel principiului că farmecul fotbalului este golul şi victoriile nu pot veni decât în urma golurilor, aşa că doreşte să aplice aceste lucruri şi la echipa gorjeană.

Grigoraş nu va renunţa să joace cu trei jucători în atac indiferent de numele adversarului şi de terenul pe care Pandurii vor juca: “Voi folosi acelaşi sistem. Eu nu mă schimb de la un joc la altul. Dacă nu vom conştientiza faptul că de la orice partidă trebuie să scoatem ceva, atunci ne ducem şi jucăm cu şase fundaşi, patru mijlocaşi şi portarul şi încercăm să vedem dacă luăm gol sau nu luăm gol. Ne bucură faptul că pierdem cu 1-0, greu dar sigur? Sau încercăm să scoatem ceva?”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta a explicat că diferenţa între echipe nu se va face la golaveraj, aşa că este dispus să rişte în meciurile cu echipele mari, acolo unde orice punct scos este considerat de la bun început un bonus pentru echipele de talia Pandurilor: “Eu am altă filosofie faţă de jocul de fotbal. Sunt convins că o echipă, indiferent de cum se numeşte ea, în campionatul României, nu va câştiga sau pierde un loc în clasament la golaveraj. Primordiale vor fi punctele şi jocurile directe. Iar noi nu ne luptăm cu Steaua şi Rapid la titlu, şi nici ele nu se luptă cu noi la retrogradare”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.