RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giotoiu poate juca contra Stelei

/ 23 februarie 2011

Eliminarea lui Paul Giotoiu din partida cu CSM Bucureşti a fost sancţionată de Comisia de Disciplină din cadrul FRH cu o atapă de suspendare, dar în urma recursului, jucătorul a scăpat de sancţiune şi poate juca în meciul cu Steaua Bucureşti.

„În urma a ceea ce am întreprins la federaţie am primit vestea că lui Giotoiu i-a fost ridicată suspendarea. A fost o suspendare nedreaptă şi s-a făcut dreptate şi-l vom avea la meciul cu Steaua”, a comentat antrenorul Liviu Andrieş vestea primită de la Federaţie. Acesta a mai primit o veste bună, lotul echipei sale având mari şanse de a se completa cu un nou inter: „Se pare că de mâine îl vom avea la antrenament şi pe Mazilu şi ne va ajuta şi el la meciul cu Steaua”, a mai spus Liviu Andrieş.

Comentând decizia de retragere a celor de la UCM Reşiţa, Andrieş spune că aceasta este una care defavorizează echipa gorjeană, alte grupări din Liga Naţională urmând a se întări cu jucătorii deja defunctei echipe reşiţene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.