RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Primă substanţială pentru panduri

/ 11 aprilie 2011

Conducerea Pandurilor a încercat să-şi capaciteze jucătorii pentru partidele cu CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti promiţând un pachet de prime speciale. Cum trupa lui Grigoraş a reuşit maximum de puncte din cele trei partide, jucătorii au intrat în posesia unor prime destul de substanţiale.

„O să fie o sumă frumoasă pentru jucători, merită”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, la finalul meciului cu Victoria Brăneşti, însă jucătorii echipei gorjene intraseră deja în posesia unei părţi din prima promisă imediat după meciul câştigat la Craiova în faţa Universităţii.

Antrenorul Pandurilor a confirmat şi el faptul că jucătorii echipei gorjene nu vor petrece Sărbătorile Pascale cu buzunarele goale: „Ne-am gândit la o soluţie împreună cu domnul Condescu să motivăm jucătorii dar şi clubul să aibă de câştigat. Deocamdată echipa a obţinut 9 puncte şi băieţii vor avea şi ei bani de Paşti. Nu ne îmbogăţim cu banii aceştia, ne gândim şi la meciurile următoare, nu s-a terminat campionatul. La sfârşit tragem linie şi vedem ce se întâmplă”, a declarat Petre Grigoraş.

Regulamentul de Ordine Interioară prevede un sistem de premiere ce acordă jucătorilor 500 de euro pentru fiecare punct câştigat, iar cele nouă puncte puse în clasament de Pandurii în ultimele trei etape duc la o sumă minimă de 4.500 de euro, bani câştigaţi de gorjeni în urma partidelor disputate în ultima săptămână.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.