RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Primă de 1.500 de euro pentru victorie

/ 6 august 2010

Jucătorii de la Pandurii ştiu acum pentru ce luptă în partidele din Liga I după ce a fost aprobată valoarea punctului câştigat.

În afara salariului stipulat în contractul individual pe care-l are fiecare jucător cu echipa gorjeană, de la mijlocul acestei săptămâni a intrat în vigoare şi o anexă a Regulamentului de Ordine Interioară prin care este stipulată şi prima pe care elevii lui Ionuţ Badea o vor încasa: „Există o sumă stipulată pentru fiecare punct câştigat. O parte se dau la finalul fiecărei luni, partea cealaltă la obiectiv. Este o cointeresare a tuturor pentru performanţă”, a declarat Ionuş Badea fără a spune şi care este valoarea punctului câştigat de Pandurii, lucru pe care l-a dezvăluit însă preşedintele executiv Eugen Pârvulescu „500 de euro punctul, acesta este modul în care am hotărât să-i recompesăm pe jucători. Aceasta este suma indiferent dacă este vorba de meci disputat acasă sau în deplasare. Plata se va face jumătate lunar, jumătate la finalul turului sau returului, dacă echipa se află în obiectiv, adică pe unul dintre locurile 1-10”, a declarat Pârvulescu.

Deşi au existat şi anterior astfel de stipulări asemănătoare în ROI, în situaţiile delicate prin care a trecut echipa s-a sărit peste anumite reglementări şi s-au acordat prime mai mari decât cele prevăzute sau s-au plătit chiar dacă echipa nu se afla în acest moment în obiectivul stabilit.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • GOGU spune:

    astia iau 1500 la un meci si un angajat al clubului estE renumerat cu fantastica suma de 500 de lei GREI !:))

  • spaga spune:

    asi permit ma. doar le da minerii bani. sa dea la niste fotbalisti de mana a .4.5 ! bananieri… macar dak erau copii din propria pepiniera…. opinia mea. era ca mai bine sa fi retrogradat in liga 2. ! si sa inceapa reconstructia echipei..
    Aceasta chestie au facuto. pt ca ei au stiut k au sanse de 50 % sanse de reusita. 50% de esesc sa promoveze din primul an. de aceea. au cumparat lok. 😐

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.