RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes cotat de Pandurii la 500.000 de euro

/ 13 iulie 2010

Dorit de azerii de la Neftci Baku şi urmărit pe viu de aceştia la amicalul cu Jiul Rovinari, bosniacul Stojan Vranjes aşteaptă finalul negocierilor dintre cele două cluburi, la fel cum aşteaptă şi oficialii Pandurilor, care s-ar putea alege cu o sumă frumoasă din acest transfer.

„În privinaţa lui Vranjes aşteptăm un răspuns din partea celor de la Neftci Baku. Noi am cerut pentru el 500.000 de euro, sumă de la care începem negocierile. Sperăm să le finalizăm cu bine astfel încât toată lumea să fie mulţumită, atât noi, cluburile, cât şi jucătorul”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta a mai precizat că pentru slovenul Jaka Stromajer oferta primită nu a avut parte şi de negocieri: „Oferta pe care Stromajer a avut-o din străinătate a rămas fără continuare pentru că de câteva zile nu am mai primit niciun telefon, niciun semnal din partea lor. I-am spus şi jucătorului că dacă are o ofertă clară îl aştept să negociem”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.