RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor prima victorie la Galaţi

/ 29 iulie 2010

În cele cinci partide jucate la Galaţi între Oţelul şi Pandurii, echipa gorjeană n-are trecut în cont niciun succes, însă se poate lăuda cu trei rezultate de egalitate pe malul Dunării, două dintre ele chiar în ultimele două deplasări.

Pandurii s-au antrenat ieri la Tisău, în judeţul Buzău, în vederea meciului de astăzi cu Oţelul Galaţi. Antrenorul Ionuţ Badea a pregătit ultimele detalii ale confruntării din etapa a doua, etapă de la care aşteaptă prima victorie din acest campionat: „Am reuşit o consolidare a relaţiilor de joc care s-a văzut şi la meciul de acasă cu Unirea Urziceni. Sper ca aceasta să se perpetueze şi la meciul contra Oţelului astfel ca la final să reuşim să ne bucurăm. Pregătim totdeauna meciurile la victorie, dar rămâne de văzut ce reuşim să câştigăm la fiecare partidă”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Aceeaşi idee este susţinută şi de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: „La orice partidă mergem cu gândul să obţinem trei puncte aşa că şi la Galaţi mergem la victorie. Sper să obţinem cele trei puncte sau cel puţin un punct. Atuul nostru va fi jocul prestat de noi în prima etapă, joc care dă speranţe de viitor. Sper să obţinem un rezultat pozitiv în deplasare”.

Eugen Pârvulescu spune că nu a mai dorit să facă un memoriu împotriva asistentului care a greşit la golul marcat de Pandurii în meciul cu Unirea Urziceni considerând că greşeala a fost evidentă, iar dacă este ca cineva să ia măsuri, o poate face şi fără memoriul echipei gorjene. În schimb, preşedintele executiv al Pandurilor spune că aşteaptă un arbitraj corect la meciul cu Oţelul: “La Galaţi ne va arbitra Cristi Balaj. Sper să nu se mai repete ce a fost cu Unirea, Cristi Balaj e un arbitri de top, FIFA şi cu perspective să ajungă să arbitreze în fisrt calss”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Pandurii este programată astăzi, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    de la a vrea. si pana a face. e cale lunga. !
    Ati fost varza toti jucatorii. ! praf.
    Nu stiu ce tactica a ales badea. insa nu sa observat un profil ofensiv. !!. da mult defensiv. !
    Daca si cu otelu jukam la egal. atunci cu cine. ! ori iei tot ori nimik. . decat sa aduni ca milogu cate un punct. cate un punct. ,,..s

  • spaga spune:

    ce sa mai. de la anu . tot liga 2 scrie pe noi. !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.