RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga I / Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi 1-1 (1-1)

/ 2 aprilie 2010

Într-un meci suspectat de blat de unele case de pariuri, care au scăzut foarte mult cotele pentru rezultatele pozitive pentru Pandurii, trupa lui Sorin Cârţu a început sub semnul ghinionului partida de la Galaţi.

Pandurii l-au pierdut în minutul 26 pe Martinovic, lovit în figură de Axente, jucătorul Oţelului fiind eliminat de arbitrul întâlnirii. Cu un om în plus pe teren, Pandurii s-au pierdut din nou, aşa cum s-a întâmplat şi la jocurile cu Universitatea Craiova şi Steaua, acum fiind chiar în postura de a primi gol, Iorga reluând în poartă cu capul o centrare perfectă a lui Ochiroşii în minutul 30. Tremonti a ratat incredibil după un cadou primit de la portarul gazdelor în minutul 37, iar în minutul 39 Pandurii l-au pierdut şi pe Murgan, contrat puternic de Paraschiv la marginea careului mare. Gazdele puteau da lovitura în minutul 40, dar Chibulcutean a blocat şutul lui Iorga. Finalul primei reprize a adus însă golul în poarta lui Grahovac. Raskovic a scăpat pe partea stângă, a întors cu exteriorul pentru Vranjes, care de la 13 metri a plasat balonul în vinclul porţii gălăţenilor aducând egalarea.

Repriza secundă n-a adus nimic nou, doar o dominare teritorială a Pandurilor şi o ocazie a gălăţenilor, fără însă ca tabela să mai sufere vreo modificare până la final.

Rezultatul de egalitate înregistrat de Pandurii la Galaţi nu ajută prea mult echipa lui Sorin Cârţu, care, în plină criză de puncte, după Sărbătorile Pascale vor primi vizita celor de la Dinamo.

Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi 1-1 (1-1)
Stadion “Oţelul”, Galaţi, spectatori: 4.000

Au marcat: Iorga (min. 30) / Vranjes (min. 45)

Pandurii: Stanca – Popete, Martinovici (min. 26 Grecu), Chibulcutean, Cardoso – Nalaţi, Murgan (min. 41 Tilincă), D. Orac (min. 80 Ghindeanu), Vranjes – Tremonti – Raskovic. Antrenor: Sorin Cârţu.

Oţelul: Grahovac – S. Ilie, Sg. Costin, Sârghi, Râpă – Ochiroşii (min. 84 Cojoc), Giurgiu, G. Paraschiv (min. 69 Viglianti), G. Neagu – L. Iorga, Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Mihai Marcu – Octavian Şovre şi Radu Timar.

Cartonaşe galbene: Sârghi (min. 89) / Cardoso (min. 53)

Cartonaş roşu: Axente (min. 24)

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • joe spune:

    Pacat de Cartu,ca a venit sa-si bata capul degeabA.Cu cine sa joace,poate doar sa intre el pe teren ca oricum este mult mai talentat si sa nu mai pomenim de daruire.Cu o parte din banii de campanie electorala si o parte din banii de cantonament (cu doua echipe ca doar avem multe talente)se putea face o echipa bunicica,dar ce sa faci unde nu-i cap (chiar daca ai 13 clase)vai de picioare!Pacat de acest oras ca a fost pacalit din nou de neica nimeni (M.C)!!!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.