RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, pe urmele lui Chivu

/ 12 ianuarie 2011

În mare criză de atacanţi, Grigoraş s-a lăsat dus de val şi a visat cu ochii deschişi la posibilitatea de a avea în echipă doi atacanţi care să marcheze la foc automat.

„Mi-aş dori şi eu la echipă doi atacanţi care să marcheze împreună 50 de goluri pe sezon. Dacă aş avea aşa jucători, aş antrena echipa prin internet”, a mărturisit Grigoraş cu gândul la o reclamă în care apare căpitanul echipei naţionale, după o discuţie în care au fost amintite numele a doi atacanţi de calibru, Dzeko şi Grafite, care în tricoul celor de la Wolfsburg au marcat fiecare peste 20 de goluri într-un singur sezon.

Dacă şansele de a avea la dispoziţie jucători precum Dzeko sau Grafite sunt practic nule, nici variantele autohtone nu par a fi viabile pentru Pandurii: „Borbely a dat mai puţine goluri decât Jaka, dar măcar pe Stromajer am apucat să-l scot puţin de la naftalină pe finalul turului, iar de Pena nu ne putem atinge. Silvăşan ne-a fost şi el propus, dar nu ne interesează. Pancu ar fi bun, dar nu vine la noi. Cu Mihalcea ce să mai fac? E cu un an mai mic decât mine… De Mărkuş ne-am interesat, dar cum să-l iei dacă îţi cer 500.000 de euro? Chiţu ar fi o variantă, pe el l-am luat în calcul”, a analizat rapid o listă de jucători avansată de ziariştii prezenţi la antrenamentul din această dimineaţă al echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.