RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Naţionalistul Badea

/ 26 august 2010

În această seară, patru echipe româneşti au programate meciuri în cupele europene. Steaua are cele mai mari şanse de calificare după ce în tur a învins pe Grasshopper cu 1-0 iar în această seară joacă în deplasare la Zurich. A doua echipă cu şanse cât de cât reale este FC Vaslui care după un 0-0 în Moldova speră să dea lovitura la Lille. Unirea Urziceni mai poate spera doar într-un miracol pentru a întoarce un scor de 1-4 cu Hajduk, aceleaşi şanse infime avându-le şi FC Timişoara pe terenul celor de la Manchester City după 0-1 în Banat.

Referitor la meciurile echipelor româneşi în cupele europene, Ionuţ Badea este extrem de optimist. Astfel, antrenorul pandurilor a anticipat  calificare en-corpore a echipelor noastre. “Sper să se califice toate echipele noastre în cupele europene, realişti fiind toate au şanse, chiar şi Timişoara. În orice partidă un tehnician vede o soluţie teoretică de a învinge. La fotbal se poate întâmpla aproape orice. Sunt convins că toarte echipele vor da totul pe teren pentru a se califica. Dar nu va fi tragedie dacă nu se califică, tragedii sunt altele la fotbal nu sunt tragedii”, a comentat Ionuţ Badea.

Din cele patru meciuri ale echipelor româneşti care luptă pentru accederea în grupele Europa League, trei se pot vedea la tv. Astfel, Grasshopper – Steaua este de la ora 20.30 pe PRO TV, Manchester – FC Timişoara este de la ora 21.45 pe Digi Sport, iar de la aceeaşi oră Lille – FC Vaslui se poate vedea pe Digi Sport Plus. Meciul, Unirea – Hajduk începe de la ora 20.30 şi nu este televizat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.