RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea nu e îngrijorat de golurile primite de Pandurii din faze fixe

/ 20 august 2010

Patru dintre cele şapte goluri primite de Pandurii în acest debut de sezon au fost primite în urma unor faze fixe, însă antrenorul gorjenilor spune că nu are motive de îngrijorare din această cauză.

Ionuţ Badea este convins că în urma analizelor făcute greşelile elevilor săi de la fazele fixe vor fi evitate în viitor: „Au fost multe goluri luate din faze fixe şi fiecare cu un suport explicativ care însă la final contează mai mult pentru analiză şi nu ca rezultat. Nu spun că sunt îngrijorat de aceste goluri, sunt momente  care se întâmplă în timpul unei partide. Important e ca în urma analizei aceste lucruri să nu se mai repete”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Badea speră ca în meciul cu Gaz Metan Mediaş echipa ardeleană să nu beneficieze de prea multe faze fixe, în special de penaltiuri, un capitol la care aceştia şi-au trecut în cont deja trei lovituri de pedeapsă primite în primele patru etape de campionat: “Am sesizat că Gaz Metan a obţinut multe penaltiuri, nu pot să spun că mă tem, însă avem motive să ne îndoim. În condiţiile unui arbitraj corect sper să câştigăm această partidă”.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş, care se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct de GSP TV, va fi condus de o brigadă de arbitri condusă de Alexandru Tudor, acesta fiind ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.