RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se repetă istoria?

/ 11 mai 2010

Cristian Săpunaru este foarte aproape de a deveni pentru a doua oară călăul Pandurilor după ce a marcat unicul gol al partidei dintre Rapid şi Pandurii, meci încheiat cu victoria giuleştenilor.

În 2006, tot cu trei etape înaintea finalului de campionat, Pandurii îşi jucau una dintre ultimele cărţi în Bucureşti, în faţa Naţionalului, o echipă fără obiectiv la acea oră. Săpunaru, aflat la început de carieră, a marcat de trei ori în poarta Pandurilor aducând practic de unul singur victoria echipei sale, care s-a impus în final cu scorul de 3-2. În cele din urmă, Pandurii au terminat sezonul pe un loc retrogradant, însă salvarea a venit după nelicenţierea Sportului Studenţesc. Ironia face ca acum, tot cu trei etape înainte de final, Pandurilor să le rămână doar şanse teoretice de a se salva de la retrogradare după ce au fost răpuşi de Săpunaru, iar şansele de a rămâne în Liga I să ţină mai mult de procesul de licenţiere decât de jocul echipei.

O altă palmă primită de Pandurii în meciul cu Rapidul a venit din partea lui Ilie Iordache, jucătorul alungat de la echipa gorjeană fiind cooautor la golul marcat de Săpunaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.