RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au intrat în sesiune

/ 27 aprilie 2010

Victoria Pandurilor în faţa celor de la FC Braşov a mai detensionat atmosfera din jurul echipei gorjene, jucătorii lui Sorin Cârţu descătuşându-se în vestiar, la finalul partidei.

După ce le-a dat jucătorilor o zi liberă, Sorin Cârţu a declarat că echipa trebuie să uite ce a fost şi să o ia de la capăt cu antrenamentele asemănând ultimele etape ale campionatului pentru Pandurii cu o sesiune de examene pentru studenţi: „Tensiunea este în continuare. Noi suntem ca într-o sesiune de examene. Ai trecut de un examen, vine celălalt la 5-6 zile. Aşa şi la noi. Vine următorul. O zi tot trebuie să iei pauză. Nu poţi să fii tot în transă”, a declarat tehnicianul Pandurilor care aşteaptă acum din nou concentrare la limita maximă din partea elevilor săi.

Examenele Pandurilor nu sunt deloc uşoare, finalul de campionat fiind o înlănţuire de partide în care gorjenii vor întâlni echipe angrenate fie în lupta pentru partea superioară a clasamentului, fie contracandidate la retrogradare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.