RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu trece din nou la epurări

/ 11 aprilie 2010

Jocul slab al unora dintre elevii săi la meciul pierdut de Pandurii cu 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş l-a făcut pe Sorin Cârţu să-şi ameninţe din nou jucătorii cu echipa a doua.

Tilincă şi Arrieta au fost primii jucători de care antrenorul Sorin Cârţu s-a dispensat, ei jucând deja pentru echipa a doua a Pandurilor în acest weekend, însă ei nu vor fi singurii jucători de la echipa mare care vor îngroşa rândurile la antrenamentele echipei conduse de Gabi Zahiu. Ghindeanu a intrat şi el în colimatorul lui Cârţu, tehnicianul Pandurilor anunţându-şi jucătorul la finalul meciului de la Mediaş ca de luni să se prezinte la echipa a doua: „Am mizat pe Ghindeanu, să vină de pe linia a doua, dar m-a dezamagit şi i-am spus că de luni se va prezenta la echipa a doua”, a declarat Cârţu. Un alt jucător ce l-a dezamăgit pe Cârţu este mijlocaşul Florin Hidişan. Acesta nu a fost trimis la echipa a doua, însă el a fost doar rezervă la Mediaş şi nu a fost introdus deloc pe teren de antrenorul său.

De criticile lui Cârţu n-au scăpat nici arbitrii întâlnirii de la Mediaş, în centrul atenţiei fiind Sebastian Colţescu, arbitru acuzat de Cârţu că a încurcat jocul, fără a ajuta vreuna dintre echipe: “El a stricat organizarea jocului, adică a făcut şmecherii de trei franci belgieni, fără valoare, trebuie să ne lase să jucăm şi pe noi şi pe Mediaş”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.