RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii – Ceahlăul, miercuri de la ora 15:00

/ 11 martie 2010

Săptămâna viitoare Liga I programează prima etapă intermediară din retur, Pandurii urmând a juca miercuri cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Partida cu formaţia de sub Pietricica, o veritabilă ruletă rusească pentru cele două echipe, se va juca miercuri la Târgu Jiu cu începere de la ora 15:00, o oră destul de nepotrivită pentru un meci la nivelul primei ligi având în vedere că este vorba de o partidă foarte importantă disputată la mijlocul săptămânii, atunci când mulţi dintre suporteri sunt la serviciu. Secretarul general al Pandurilor a evitat să facă prea multe comentarii legate de ora stabilită de LPF pentru disputarea acestei partide: “Suntem într-o situaţie destul de delicată, în care trebuie să ne gândim mai întâi la ceea ce facem pentru a câştiga acest meci cu orice preţ. Dacă aşa a fost programat meciul, îl jucăm şi îl câştigăm la acea oră, nu avem altă variantă. Până la urmă, luăm şi partea bună a acestei programări, pentru că antrenamentele Pandurilor se desfăşoară cu precădere de la această oră, aşa că ar putea fi un avantaj pentru noi”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro .

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ este singurul care nu este televizat în această rundă, care se dispută pe parcursul a două zile, miercuri şi joi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.