RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îşi reiau miercuri pregătirea la Târgu Jiu

/ 9 februarie 2010

Pandurii au revenit acasă însă antrenamentele vor fi reluate abia de miercuri, atunci când Liviu Ciobotariu şi-a chemat elevii la Târgu Jiu.

După două săptămâni de cantonament în Antalya, lotul Pandurilor va intra în linie dreaptă cu pregătirea returului la Târgu Jiu în condiţii meteo ceva mai vitregi decât cele întâlnite în Turcia, deşi nici acolo nu au avut parte de temperaturi prea ridicate, adesea antrenamentele sau meciurile amicale fiind afectate fie de ploaie, fie de vântul puternic specific zonei în această perioadă a anului.

Mai îngrijorătoare este însă situaţia accidentaţilor, Martinovic, Tremonti şi Murgan părăsind terenul accidentaţi la ultimele două jocuri de verificare susţinute de Pandurii în Antalya. Chiar dacă cei din conducerea echipei sunt optimişti în privinţa refacerii rapide a celor trei, cel puţin pentru Martinovic urmează o pauză de câteva zile, iar soluţiile de înlocuire ale acestuia pentru meciul cu Astra nu prea l-au satisfăcut pe tehnicianul gorjenilor.

De condiţiile meteo din această săptămână depinde şi meciul programat a se disputa în compania celor de la Gloria Buzău, în cazul în care terenurile nu vor permite disputarea acestuia în condiţii care să nu le pună în pericol integritatea jucătorilor, amicalul va fi fie reprogramat, fie anulat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.