RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal cu gust de înfrângere pentru Pandurii

/ 9 martie 2010

Craiova a anihilat Pandurii, iar Pandurii s-au auto-anihilat, la asta s-a redus duelul Olteniei, un duel din care au avut de câştigat doar celelalte echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Declaraţiile lui Wotte, care spunea că vine la Târgu Jiu cu o echipă ofensivă ce-şi propune doar victoria, au fost simple vorbe-n vânt, Craiova arătând doar un fotbal ultradefensiv, asta chiar şi înaintea eliminării lui Bărboianu. Cum nici Pandurii n-au reuşit să se apropie periculos de poarta lui Lung junior decât în prima parte a meciului, şi atunci fără succes, scor a fost unul la fel de alb ca şi ninsoarea ce a acoperit la un moment dat terenul.

Craiova a surprins prin ţinerea pe bancă a vedetelor Florin Costea şi Trică, dar şi prin titularizarea lui Buşu pe flancul stâng al apărării, în vreme ce Pandurii l-au pus pe Cardoso să acopere lipsa unui fundaş central de picior drept, iar Orac a fost trimis de Ciobi la închidere, acolo unde s-a descurcat foarte bine. O soluţie bună, pentru o bucată de timp, a fost şi trimiterea lui Ghindeanu în teren, din centrările acestuia născându-se câteva ocazii foarte bune în prima repriză, una dintre ele soldându-se cu un balon ce a lovit bara porţii lui Silviu Lung junior. Chiar dacă Pandurii au avut un om în plus mai bine de o oră din acest joc, trupa lui Ciobotariu n-a reuşit să-şi facă un avantaj şi pe tabelă din eliminarea lui Bărboianu, iar egalul alb realizat pe teren propriu a dus echipa la un ameninţător -12 la adevăr.

După etapa a XX-a, Universitatea se menţine pe primul loc retrogradabil, în vreme ce Pandurii ocupă locul 13, însă nici la Târgu Jiu şi nici la Craiova viitorul nu sună deloc bine, aerul matineului fiind tot mai puternic resimţit de fanii ambelor echipe oltene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • madalin spune:

    un rahat de meci…nu ar fi de mirare daca ar retrogada amandoua…

  • eduard spune:

    felicitari stromajaru &co…deabia astept sa l vad pe hotzu de nea marin miliardaru cu gloabele lui in div b

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.