RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal fără goluri pentru Pandurii în amicalul cu SV Ried

/ 31 ianuarie 2010

Fără ploaie, dar cu puţin vânt, jucătorii primei echipe a Pandurilor au disputat primul lor amical din Antalya, adversar fiindu-le SV Ried.

Pandurii au remizat fără gol în compania un adversar ce a decis să-şi probeze jucătorii ce au evoluat mai puţin în meciurile disputate până acum în campionat, austriecii trimiţând în teren doar patru jucători ce au fost de regulă titulari în partidele disputate în toamnă. Spre deosebire de SV Ried, care a fost la al doilea amical în Antalya, în primul terminând de asemenea 0-0 cu Partizan Belgrad, Pandurii au rulat întreg lotul, doar fundaşii centrali Martinovic şi Chibulcutean fiind păstraţi în teren până spre finalul meciului. „A fost de fapt primul joc al echipei pe gazonul verde şi le-am dat posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze, adică 22 de fotbalişti, pentru că aceia care au evoluat acum două zile n-au mai intrat sau au jucat mai puţin”, a declarat Ciobotariu pentru site-ul oficial al Pandurilor în legătură cu decizia sa de a juca în meciul cu SV Ried cu două garnituri. De cealaltă parte, antrenorul austriecilor s-a declarat mulţimit de evoluţia tinerilor săi jucători: „Foarte tânăra noastră garnitură cu care am început meciul contra românilor s-a descurcat foarte bine în faţa acestora. În această formulă nouă pentru ei, jucătorii au avut mult de muncit încercând să-şi creeze relaţii de joc între ei”, a concluzionat Paul Gludovatz, tehnicianul celor de la SV Ried.

Revenind la Ciobotariu, antrenorul Pandurilor a fost în general mulţumit, însă uşor îngândurat de faptul că problema ineficienţei în atac persistă la Pandurii: „Nu m-a interesat rezultatul ,ci am vrut doar să verific capacitatea jucătorilor în acest moment. Eu zic că ne aflăm pe un drum bun acum, dar avem şi o problemă. Am ratat foarte mult în cea de-a doua repriză, dar sper să rezolvăm şi această problemă până va începe returul”.

Următorul meci al echipei lui Liviu Ciobotariu va avea loc luni, prima echipă a Pandurilor urmând a juca în compania kazacilor de la Zhetytsu Taldykorgan, meciul urmând a fi transmis în direct de GSP TV, cu începere de la ora 15:00.

Pandurii Târgu Jiu – SV Ried 0-0 (0-0)
Belek, teren Hotel Susesi

Pandurii : Stanca (min. 46 Mingote) – Rusu (min. 46 Popete), Martinovic (min. 80 Arrieta), Chibulcutean (min. 80 Tătaru), Cardoso (min. 46 Grecu) – Hidişan (min. 46 Orac), Păcurar (min. 46 Murgan), Vranjes (min. 46 Nalaţi), Lazic (min. 46 Tremonti) – Stromajer (min. 46 Raskovic), Tilincă (min. 46 Kamara). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

SV Ried: Auer – Gabriel (Hadzic), Reifeltshammer, Burgstaller (Stocklasa), Sturm – Hackmair, Grasegger, Hammerer, Mader (Schildberger) – Huspek, Jonathan. Antrenor: Paul Gludovatz.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.