RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Temelescu: “Tinerii noştri au jucat de la egal la egal cu o formaţie arţăgoasă”

/ 27 ianuarie 2010

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, este mulţumit de modul în care formula de echipă trimisă de Ciobotariu pe teren la meciul cu Amkar Perm şi-a făcut datoria.

Temelescu spune că, în condiţiile în care pe teren au fost mai mulţi jucători de perspectivă din lotul lărgit al Pandurilor, evoluţia echipei gorjene a fost una meritorie în faţa unei grupări de tradiţie din prima ligă a Rusiei, care a jucat cu prima garnitură: „Am jucat cu o echipă puternică de prima ligă din Rusia. Pentru acest joc noi am format o echipă din tinerii din lot şi am încercat să vedem cum răspund la un astfel de meci. Dar tinerii au făcut faţă la acest meci şi au jucat de la egal la egal cu o formaţie arţăgoasă”, a declarat managerul general al Pandurilor pentru www.pandurii-tg-jiu.ro .

Prima echipă a Pandurilor cor avea programate doar antrenamente până pe 30 ianuarie, când au programat meciul cu austriecii de la SV Ried, în vreme ce Pandurii II vor juca joi un prim meci de verificare în compania celor de la Yonsei, echipă din liga a doua a Coreei de Sud.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.