RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ca și retrogradați

/ 31 martie 2016
Sportiv se mai pot face puține lucruri ca Energia să-și mai păstreze locul în Liga Națională de Baschet Masculin după ce trupa gorjeană a cedat a patra oară în acest sezon în fața celei mai slabe echipe din campionat.

IMG_4401         Înfrângerea cu 77-91 suferită în compania celor de la Gaz Metan Mediaș condamnă Energia la un sezon în liga secundă. Teoretic, șanse de salvare mai sunt, dar par a depinde mai mult de alții decât de echipa gorjeană. În cele două etape rămase de jucat, Energia se poate salva dacă învinge în deplasare atât pe BC Timișoara, cât și pe Dinamo, dar mai ușor ar fi ca adversarele să piardă decât ca elevii lui Diamantakos și Alionescu să câștige… O altă variantă a salvării ar fi ca Energia să bată la Timișoara, iar bănățenii să piardă și la Pitești, variantă similară cu cea în care Energia ar câștiga unul din cele două meciuri și echipa din Pitești va pierde cel puțin un joc. Bine, mai există și varianta fantezistă în care Energia își păstrează locul în Liga Națională și cu două înfrângeri, dar este nevoie ca și Piteștiul să piardă ambele partide. Greu de crezut chiar și măcar într-una dintre aceste variante atâta vreme cât în acest moment Energia se târăște efectiv spre final având privirea împăienjenită întocmai unui boxer abia ridicat de la pământ care așteaptă din colțul său aruncarea prosopului.

Din păcate, prosopul nu-l aruncă nimeni pentru conducerea clubului și a secției de baschet, acolo unde cei puși să asigure o comportare decentă a echipei în campionat au dus-o spre faliment. Și sportiv, și financiar…

 www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • danut spune:

    sa spuna acest mare presedinte cumpanasu cu ce a ajutat echipa de baschet pe care o conduce in ultimele 2 etape ? halal presedinte care se uita la echipa cum moare si nu face absolut nimic

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.