RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amici cu Energia la greu

/ 29 februarie 2016
C.S. Amicii Pitești este gata să fie lângă Energia în aceste momente dificile, pe ambele planuri, sportiv și financiar.

Logo-ENERGIA

Ieri, o demonstrație de solidaritate a venit și din partea unei echipe din a doua ligă din România. Amicii Pitești este gata să-i ofere cei mai buni jucători Energiei: Brackett Shahmel (poziția 2), Călin Valentin (poziția 3), Nosescu Ciprian (poziția 1) și Maftei Rareș (poziția 1 și 2).

Jucătorii au statistici interesante în acest sezon în liga a doua, însă și mai tentantă este latura financiară. Toate cheltuielile cu deplasările celor patru jucători mai sus amintiți la meciurile la meciurile pe care Energia le va disputa la Târgu Jiu cât și cele pe care le va disputa la Mediaș, Galați, Timișoara și București, vor fi suportate în întregime de către președintele clubului piteștean cu nume parcă predestinat, C.S. Amicii Pitești.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energifan spune:

    Felicitari ptr.gandurile bune indreptate catre echipa noastra!Voi sperati in salvarea echipei noastre,in schimb la noi indiferenta si nesimtirea unor „profesionisti” este cat pe ce sa ne ingroape.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.