RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, cu cinci nominalizați la premiile Gazetei Sporturilor

/ 4 decembrie 2015
Nu mai puțin de cinci reprezentanți ai Pandurilor sunt pe listele celor care ar putea primi la finalul acestui an premii în anchetele celui mai prestigios ziar de sport din țară.

alb-albastru Pandurii 1962 600 Pandurii punctează pe această listă cu trei nume la categoria „Cel mai bun fotbalist român”, doi fiind jucători ce au evoluat în prima parte a anului la echipa gorjeană, dar în prezent sunt sub contract cu alte echipe, în vreme ce al treilea a jucat la o altă echipă, dar acum evoluează pentru Pandurii. Concret, pentru această secțiune, nominalizați au fost Paul Anton (Pandurii/Dinamo), Mihai Pintilii (Pandurii/ Hapoel Tel Aviv) și Ioan Hora (ASA Târgu Mureș/Pandurii).

Echipa gorjeană are un reprezentant și la categoria „Cel mai bun jucător străin din Liga 1”, acesta fiind sârbul Marko Momcilovic, unul dintre cei mai constanți jucători din campionatul românesc și un implant extrem de reușit la Pandurii după plecarea lui Alexandru Vlad din urmă cu doi ani și jumătate. Pandurii are la această categorie și un câștigător, în 2013 fiind premiat brazilianul Eric de Oliveira, jucător care a strălucit în a doua jumătate a anului respectiv în tricoul echipei gorjene atât în campionat cât și în Europa League.

În fine, Pandurii are un reprezentant și la categoria „Cel mai bun antrenor”, aici fiind locul lui Edi Iordănescu, tânărul tehnician venit la începutul anului la Pandurii având o ascensiune extraordinară pentru un cvasidebutant în Liga1. Nominalizarea lui Edi Iordănescu este cu atât mai onorantă cu cât pe aceeași listă se mai află nume precum cele ale lui Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu sau Gheorghe Hagi.

Cei care doresc să-i voteze pe panduri în această prestigioasă anchetă o pot face aici.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.