RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a trimis cinci jucători acasă

/ 7 iulie 2013

Chiar înaintea meciului cu Kuban Krasnodar, pierdut de gorjeni cu un sec 4-0 (3-0), Pandurii a trimis înapoi în România cinci dintre jucătorii pe care Cristi Pustai i-a avut în cantonamentul din Austria.

voinea latEste vorba de patru jucători la care antrenorul Pandurilor a decis să renunțe pentru moment, Răduca, Voinea, Tătaru și Mbela, și unul care are probleme medicale, Brata acuzând în continuare dureri intercostale după o ciocnire mai dură cu un adversar la unul dintre jocurile disputate în cantonamentul austriac.

„Răduca a impresionat, dar saltul de la liga a 3-a la Liga 1 este unul destul de mare. Rămâne în atenția noastră. În cazul lui Voinea, un jucător de perspectivă, credem că el trebuie să joace meci de meci și de aceea, la fel ca și pentru Tătaru, varianta unui împrumut cred că este cea mai bună”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor. Acesta a dezvăluit și care ar fi prima variantă de echipă luată în calcul pentru împrumutarea jucătorilor care nu intră în vederile lui Pustai pentru noul sezon: „Prima opțiune pentru acești jucători o are Universitatea Cluj. Avem acolo o relație foarte bună cu domnul Mărgineanu și cu antrenorul Ganea. Buleică a fost acolo și a beneficiat de cele mai bune condiții acolo, și de antrenament, dar și financiare. Sunt oameni serioși acolo și avem încredere că jucătorii pe care i-am împumuta la Cluj vor urma un traseu bun”, a mai spus Pîrvulescu.

În ceea ce-l privește pe Mbela, Eugen Pîrvulescu spune că sunt oferte, dar așteaptă ceva mai bun: „Sunt echipe de liga a 2-a care s-au interesat de el. Buzăul, echipă la care a mai jucat, îl vrea, cei de acolo îl cunosc. Ar mai fi și Clinceniul, dar mai așteptăm, poate apare și ceva de la Liga 1”, a mai spus oficialul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.