RSS post comments feeds rss email feeds twitter

16 minute au fost suficiente pentru ca Sato să fie trimis acasă

/ 27 ianuarie 2010

Liviu Ciobotariu a decis după doar 16 minute evoluate pentru Pandurii în amicalul cu Amkar Perm ca japonezul Minori Sato să nu fie oprit de echipa gorjeană.

Studiat de tehnicianul Pandurilor la câteva antrenamente la Târgu Jiu, Minori Sato a dezamăgit la primul joc disputat pentru echipa gorjeană şi Liviu Ciobotariu a reacţionat imediat scoţându-l pe japonez de pe teren după primul sfert de oră de joc nemulţumit fiind de prestaţia acestuia. „Japonezul nu m-a convins şi nici nu-l voi mai testa la alt meci, el va pleca deja din cantonament. Nu are nivelul pe care îl doresc eu la echipă”, a declarat Ciobotariu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

La plecarea din ţară, Ciobotariu a declarat că şansele lui Sato de a prinde un transfer la Pandurii sunt minime, dar ajuns în Antalya a decis să-i mai acorde două şanse, însă acestea au fost spulberate de evoluţia din meciul cu Amkar Perm.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.