RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Japonezul Minori Sato s-a alăturat lotului Pandurilor

/ 26 ianuarie 2010

Mijlocaşul japonez Minori Sato, care a mai fost în probe la Pandurii câteva zile înaintea plecării în cantonamentul de la Rânca, s-a alăturat lotului Pandurilor, el antrenându-se însă cu echipa a doua.

Chiar dacă l-a impresionat pe Ciobotariu în scurta perioadă petrecută la Târgu Jiu prin viteza sa, antrenorul Pandurilor spunea la plecarea spre Antalya că Minori Sato are şanse mici de a fi transferat la echipa târgujiană considerând că postul respectiv a fost acoperit odată cu aducerea bosniacului Stojan Vranjes. Secretarul general al Pandurilor a confirmat pentru www.sportingorj.ro faptul că Sato se află alături de Pandurii în Antalya şi că va încerca să-l convingă în următoarele zile pe Ciobotariu că Pandurii se pot baza pe serviciile sale: “Japonezul Minori Sato s-a alăturat lotului Pandurilor şi va fi testat de Liviu Ciobotariu în primele două jocuri amicale pentru a se lămuri în privinţa sa”, a declarat Daniel Băloi.

Minori Sato, care a ajuns la Târgu Jiu prin intermediul lui Nicolae Zamfir, managerul Şcolii de Fotbal “Gică Popescu”, va împlini 19 ani în luna martie şi a jucat ultima dată pentru Thespa Kusatsu în liga a II-a din Japonia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.