RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hagi, Gică Popescu, Lupescu, Adi Ilie şi Mitică Dragomir, invitaţi la prezentarea lotului Pandurilor

/ 21 ianuarie 2010

Prezentarea lotului Pandurilor pentru returul campionatului 2009-2010 se va face pe 13 februarie, la Sala Sporturilor în cadrul unui eveniment organizat de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Primăria Târgu Jiu şi Umbro, noul sponsor de echipament sportiv al grupării târgujiene.

Evenimentul ce va începe la ora 13:00 şi va dura aproximativ trei ore are şi un substrat caritabil, cu această ocazie fiind organizat un meci demonstrativ între câţiva jucători din generaţia de aur, printre invitaţi fiind Hagi, Gică Popescu, Adi Ilie, Rotariu, Timofte şi Vlădoiu, şi fostele glorii ale Pandurilor, echipă în care va juca şi antrenorul Ciobotariu. Partida va fi arbitrată de Ion Crăciunescu, iar tricourile de joc ale celor care vor evolua la sală vor fi scoase la licitaţie,suma strânsă urmând a fi donată pentru tratamentul de care are nevoie Glăvan Andrei, un copil care are o tumoare pe creier.

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, a mai precizat că la Târgu Jiu mai sunt aşteptaţi cu această ocazie şi o parte din conducătorii FRF şi LPF printre aceştia numărându-se Ionuţ Lupescu, Mitică Dragomir şi Sandu Boc.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.