RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii împrumută jucători în Liga a II-a

/ 8 ianuarie 2013

Pandurii Târgu Jiu a propus un număr de opt jucători echipei de ligă secundă FC Maramureș Baia Mare, grupare care din retur va evolua la Sibiu și care va fi adoptată de autăritățile locale sibiene.

pirvulescu ganditor           Președintele executiv al Pandurilor a declarat că un grup masiv de jucători pe care Petre Grigoraș nu se va mai baza în returul acestei ediții de campionat vor fi direcționați spre Sibiu, acolo unde echipa gorjeană va dezvolta un parteneriat. Astfel, Tătaru, Lupu, Onyeka, D. Popescu, Unguru, Ignea, Bucur și Avramescu ar putea juca din retur la Sibiu, în liga a II-a: „Le-am propus mai mulți jucători care au evoluat mai puțin sau deloc la noi în prima parte a campionatului. Am propus, de asemenea, și un antrenor pentru această echipă în persoana lui Mugur Cornățeanu, fost antrenor la Callatis Mangalia. Pentru că ne vor ajuta rulându-ne acești jucători, care vor căpăta mai multă experiență la nivelul ligii secunde, echipa ce evoluează la Sibiu va primi o cotă parte din eventualele transferuri viitoare ale jucătorilor în cauză”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În același timp, un alt jucător din lotul Pandurilor, care nu a prins decât de trei ori banca de rezerve în acest sezon, portarul Adrian Horvat, ar putea părăsi gruparea gorjeană în această iarnă, de serviciile sale fiind interesată o grupare din Republica Moldova.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • CANCAN spune:

    Dai tata pe toti :d..mai ales pe astia ai clubului..si aduceti din alta parte…prostie mai mare ca la clubu asta..nam vazut..parvulescu asta isi bate joc de toti!!!..iai dat pe toti!!..mai aveti vreunu crescut de voi.?

  • lpf2.ro spune:

    Ce echipa de liga2 joaca la Sibiu ? Vointa s-a retras din campionat.

  • sibiu spune:

    daca citesti ce scrie deasupra fotografiei te lamuresti.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.