RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul are deja cinci medalii la Cupa României la box pentru juniori

/ 5 februarie 2010

Plecat cu şase sportivi la Iaşi pentru a boxa la Cupa României, competiţie rezervată juniorilor, Gorjul are cinci tineri pugilişti calificaţi în semifinale.

Dintre cei cinci pugilişti care şi-au asigurat medalii de bronz la această competiţie, trei sunt legitimaţi la clubul Jiul Rovinari, Liviu Ciobanu, la categoria 50 de kg, Marian Băzăvan, la categoria 52 de kg, şi Marian Simescu, la categoria 54 de kg, toţi antrenaţi de Marius Nicu. În semifinale s-a calificat şi sportivul celor de la CS Pandurii Târgu Jiu, Alin Mucioiu, la categoria 66 de kg, sportiv antrenat de Ion Buric. Şi Minerul Jilţ Mătăsari are un reprezentant în semificalele competiţiei, pe Andrei Mateiaşi, boxerul lui Dumitru Păun concurând la categoria 46 de kg. După ce a trecut de primul tur, Elvis Marian Dulcu, sportiv al CS Pandurii Târgu Jiu, pregătit de Leontina Geică, a fost învins în sferturile de finală ale competiţiei.

Cei cinci tineri boxeri gorjeni vor boxa în această după-amiază în galele semifinale, delegaţia gorjeană sperând ca măcar 2-3 dintre aceştia să urce în ring şi sâmbătă dimineaţa pentru a lupta pentru medaliile de aur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.