RSS post comments feeds rss email feeds twitter

În căutarea primei victorii în deplasare

/ 15 octombrie 2015
Echipa de handbal a Energiei trebuie să caute puncte în deplasările pe care le va face dacă dorește să se mențină în lupta pentru un loc în primele opt echipe ale campionatului, iar una dintre oportunități este deplasarea de pe malul Begăi.

29    Antrenorul Bozo Rudic consideră partida contra timișorenilor drept un test extrem de dificil, dar pe care gorjenii trebuie să încerce să-l tranșeze în favoarea lor: „Meciul de la Timişoara va fi destul de greu pentru că în ultimul timp echipa lor joacă foarte bine, ultimul meci l-au câştigat la Călăraşi, nu a fost nimic spectaculos, dar echipa joacă destul de bine”. O veste bună pentru tehnician și pentru suporterii gorjeni o reprezintă revenirea lui Florin Acatrinei, folosit în unele momente și la meciul cu Steaua, deși la acea vreme nu era 100% refăcut: „Nu avem probleme de lot, s-au antrenat toţi, şi Acatrinei a intrat, a fost un pic cam greu pentru el că nu s-a antrenat trei săptămâni, cu el facem puţin mai uşor, au fost două zile foarte grele pentru el după atâta timp, dar a rezistat foarte bine”, a mai declarat Rudic.

Un rol important în stabilirea învingătoarei din partida de la Timișoara, programată duminică, de la ora 19:30, în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, o vor avea și evoluțiile portarilor. Adrian Țenghea, unul din cei trei portari din lotul Energiei, este de părere că victoria va surâde celor care greșesc mai puțin: „Meciul de la Timişoara va fi foarte greu, fiindcă ei joacă bine acasă, sunt o echipă omogenă, au un antrenor din sezonul trecut şi se cunosc mult mai bine între ei, dar totul depinde de cum ne implicăm noi în meci şi cum o să jucăm. Cine va face greşeli mai puţine acela va câştiga”. Portarul venit în vară de la Steaua crede că o eventuală înfrângere la Timișoara ar însemna o depărtare destul de mare de obiectiv pentru Energia: „Va fi un meci important pentru atingerea obiectivului nostru, pentru că Timişoara are multe puncte în faţa noastră, ei dacă vor câştiga îşi asigură în proporţie de 50% un loc în play-off. Va fi greu, dar nu imposibil, dacă o să pierdem ne luptăm, pentru că mai sunt multe etape până la sfârşit”, a mai declarat Adrian Țenghea.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.