RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci victorii consecutive pentru Energia Rovinari!

/ 16 noiembrie 2013

Energia Rovinari merge ceas în Liga Națională de Baschet Masculin, acolo unde a strâns cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate, serie care pune trupa lui Florin Nini printre favoritele la un loc în play-off.

alb-albastru 600 energia baschetSâmbătă seara, la Târgu Jiu, a fost rândul celor de la BC Timișoara să cedeze în fața Energiei, gazdele câștigând cu 93-78 (23-13, 21-18, 22-23, 27-24). Echipa gorjeană a început foarte bine, cu un run de 7-0, iar oaspeții au dat primele semne că au dificultăți în a face față ritmului Energiei. Chiar dacă Darby a făcut două greșeli personale în primele patru minute și a stat pe bancă destul de mult timp pentru a nu risca o ieșire definitivă din joc prematură, Energia nu a suferit în joc. Chiar dacă au avut multe turnover-uri, jucătorii Energiei au compensat la celelalte capitole și și-au asigurat o victorie destul de facilă.

Darby a fost imperial la aruncările de două puncte, având un procentaj de 90%, iar la linia de fault n-a avut nicio ratare, astfel că a adunat în meciul cu bănățenii 23 de puncte. Din tabăra oaspeților, cel mai bun marcator a fost Johnson, care a strâns 19 puncte.

Cu victoria obținută în fața celor de la BC Timișoara, Energia a urcat până duminică pe locul secund în Liga Națională de Baschet Masculin după primele 8 etape. Pentru Energia urmează însă un program deosebit de greu, cu deplasare la Ploiești pentru meciul cu Asesoft și un meci pe teren propriu cu BC Mureș Târgu Mureș.

Energia Rovinari – BC Timișoara 93-78 (23-13, 21-18, 22-23, 27-24)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Watson (14), Troupe (16), Bratoloveanu, Darby (23), Roșu, Jazvin (13), Kakaroudis (7), Vlaicu, Djapa (12), Alionescu, Karpelesz (6), Aktaș (2). ANtrenor: Florin Nini.

BC Timișoara: Milencovic, Jovanovic (7), Andrei, Panic (16), Conley (11), Filip, Toth (2), Lăpuște (6), Johnson (19), Petrișor (6), Volkus (5), Radulovic (6). Antrenor: Tudor Costescu.

Arbitri: Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban, Sorin Drugău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.