RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Energia Rovinari în derby-ul Olteniei

/ 9 martie 2013

Energia Rovinari a învins în urma unui meci extrem de echilibrat la Craiova, scor 83-84 (21-20, 20-22, 19-19, 23-23) și continuă să spere la o minune care să o trimită în play-off.

darby craiovaPartida a fost una în care cele două echipe s-au succedat la conducere, fără însă a reuși vreo desprindere decisivă, chiar și scorurile pe sferturi aducând o singură diferență, de un singur punct, punct dovedit a fi decisiv la final. Finalul a fost unul de infarct, Darby a reușit o aruncare de trei puncte când mai erau de jucat doar 7 secunde, Energia a preluat conducerea cu 84-83 și a păstrat acest avantaj minim până la final. Extrema americană a terminat meciul din nou în double-double, cu 26 de puncte și 10 recuperări, însă cel mai bun marcator al partidei a fost colegul său, Jay Wisseh, care a fost și el aproape de double-double, 29 de puncte și 8 recuperări. Dărgușin, de la gazde, a făcut și el un double-double, cu 13 puncte și 10 recuperări.

În aceeași etapă, Timba a bătut Sibiul, iar mâine CSM București va juca, acasă, cu U Mobitelco Cluj, iar Piteștiul va juca la malul mării, cu Farul, în meciuri care contează pentru stabilirea echipei care va prinde locul 8, ultimul ce duce în play-off.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Siiiii, in continuare, NIMIC despre meciul caritabil de luni. Pacat, mai ales cand se joaca pentru o cauza ca cea a micutei Lidia 🙂 Felicitari Energia oricum pentru jocul prestat la Craiova !

  • monel spune:

    Poate apar si niste scuze pe aici de la cei care nu au stiut decat sa sara la gatul jucatorilor!!!!!!! Hai Energia!!!

  • realgorj spune:

    Bravo baietii !!! Conducerea, cand aveti de gand sa incepeti preparativele pentru sezonul viitor ?

  • realgorj spune:

    Finalul meciului de la Craiova aici:www.youtube.com/watch?v=iwlduJ_6_xs

  • ion_pozitiv spune:

    Cam putine comentarii acum cand este de bine . Probabil la rau comenteaza ,, prietenii” baschetului!

    • Fan Evans spune:

      Au terminat de mancat tot rahatul. Clubul va avea de „tras” mult timp ponoasele in urma mizeriilor aruncate. Ma intreb cine o sa mai vrea sa aibe de-a face cu un club unde conducerea si jucatorii sunt acuzati de presa de blaturi, cooperative etc. S-ar putea ca cei doi jucatori ai Energiei sa ” tranteasca” si All Star-ul !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.