RSS post comments feeds rss email feeds twitter

3-0 cu Dinamo în play-out și vacanță pentru Energia Rovinari

/ 13 aprilie 2013

Dinamo s-a dovedit un adversar mult prea modest pentru a pune probleme reale chiar și unei echipe a Energiei cu un picior și jumătate în vacanță. Energia s-a impus clar și în meciul trei al confruntării din play-out cu Dinamo, scor 62-87 (23-20, 16-14, 14-26, 9-27), iar odată cu acest meci s-a înceheiat și sezonul 2012-2013 pentru echipa gorjeană.

Energia vs Dinamo

Vacanța s-a simțit în jocul Energiei în primele două sferturi, Dinamo le-a câștigat pe amândouă și a intrat la cabine cu un avans de cinci puncte. Elevii lui Radu Stroescu însă n-au fost de acord cu prelungirea sezonului și doar ei au fost pe parchet în partea a doua a meciului cu Dinamo. Darby a încheiat meciul cu Dinamo așa cum a făcut-o pentru Energia, dar și pentru Liga Națională în întreg sezonul regulat, fiind cel mai bun marcator. Americanul a înscris 20 de puncte și a fost secondat de Steffel, cu un double-double cu 18 puncte și 10 recuperări.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Gata, acum avem pauza vreo 5 luni. Sa vedem cine isi va asuma constituirea echipei pentru sezonul viitor. Cine ar trebui sa ramana, cine ar trebui sa plece ?

    • fritz spune:

      tu sigur nu poti da cu parerea, ca nu esti suporter adevarat, ci un carcotas care asta a facut tot anul…..

      • George spune:

        Asa e. e un carcotas care a facut drumuri la bucuresti sa ia jucatori, sa ii duca… La severin la fel. N-a luat niciun ban ptr asta, omul a facut totul pe cheltuiala lui. I-a platit agentul unul jucator anul trecut sa poata veni… Tot din buzunarul lui… Tu cine esti ? Ai curaj a iti dau numele ? Gunoi ordinar

  • Liviu spune:

    in primul rand as aduce cativa specialisti in conducere ,care sa stie cu ce se mananca baschetul si as aduce un antrenor roman sau american gen Theo cu un nucleu de baza din 4-5 de anul acesta plus investitii in jucatori care au confirmat,se spune ca o sa fie buget net superior fata de anii trecuti,deci nivelul pretentiilor ar trebui sa fie altul!

    • vasilica spune:

      hai sa fim seriosi,pai noi daca avem un buget mai mare si avem posibilitatea sa facem o echipa competitiva il aducem pe Evans???Ș)))pai vrem sa avem din nou haos in jocul nostru? sa jucam dupa ureche?Evans pana la urma nu e un antrenor.ca l am luat noi de bun si i am oferit si un salariu extrem de mare a fost greseala noastra..trebuiesc facute schimbari majore la echipa..trebuie schimbata toata strategia care s a folosit pana acum..Referitor la conducere….ce mai e de spus???de acolo trebuie inceputa schimbarea..CUMPANASHU e mult prea depasit de situatie, functia de presedinte pe sectia de baschet e o palarie muuult prea mare pt el…nu ai cum sa te pui la masa bogatilor (si aici ma refer la primele 5 6 locuri)cu un om care nu intelege fenomenul,care nu are o prezenta scenica deloc pt un presedinte ,care nu stie sa se exprime bine,care nu e bagat de nimeni in seama din lumea baschetului romanesc.

      • fritz spune:

        bine vasilica isar

      • Cosmin Baragan spune:

        Daca tot vor sa faca o echipa performanta eu zic ca ar trebui sa modernizeze si sala care e tare invechita si mica.Si da ,mi-ar placea sa vad la conducere o echipa tanara cu idei si plina de entuziasm ! O conducere care sa stie ce inseamna management si marketing sportiv . O conducere care sa poata sa atraga si sponsori la echipa ! De ex Compania Succes ca la cat profit face in judetul asta ar putea da ceva inapoi si comunitatii !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.