RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari a pierdut primul meci din play-off

/ 11 aprilie 2012

Energia Rovinari nu a reușit ce și-a propus, victoria în primul meci din play-off revenind gazdelor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 84-69 (25-24, 25-17, 17-10, 17-18).

După un prim sfert echilibrat, câștigat la limită de gazde, Energia a evoluat curajos și în sfertul secund, menținându-se în plasa gazdelor până la 40-39, dar după ce atât Steffel cât și Mocanu au fost trecuți pe bancă după ce au acumulat câte trei greșeli personale, Mediașul a preluat inițiativa și s-a distanțat conducând la pauză cu 50-41.

Diferența din prima repriză s-a făcut exact acolo unde Slobodan Nikolic bănuia că echipei sale îi va fi mai greu, Gaz Metan Mediaș adunând în primele 20 de minute de joc 26 de recuperări față de doar 14 ale Energiei, scorul final la acest capitol fiind 51-30 în favoarea gazdelor.

Energia nu a mai avut forță să revină în joc, a pierdut în mod constant toate duelurile și Gaz Metan Mediaș a reușit să pună punct după punct pe tabelă, gazdele câștigând sfertul trei cu 17-10, fapt care i-a asigurat liniștea ultimelor zece minute ale partidei. Elevii lui Slobodan Nikolic au reușit să reducă din handicap pe final de joc, dar asta doar după ce gazdele ajunseseră să conducă cu 84-60, sirena de final oprind tabela la scorul de 84-69.

Cel mai bun marcator al Energiei la acest prim joc din play-off a fost Louis Darby, care a adunat 20 de puncte, el fiind urmat de David Steffel cu 14 puncte. De cealaltă parte, pentru medieșeni Mitchell a înscris și el 20 de puncte, Nicoară a avut 15, iar Zigeranovic a fost singurul jucător care a făcut un double double în această partidă cu 13 puncte și 10 recuperări.

Energia nu a putut completa foaia de joc, sârbul Rajko Kljajevic neparticipând la acest joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • LeGliga James spune:

    voi chiar credeti ca jucati 4 meciuri?????? prezenta acestei echipe in playofful actual este un simplu accident coroborat cu mult noroc si pomenile aruncate de timisoara si tg mures.adio!

    • hahaha spune:

      Da..da…de ziua ta!!! Nu sunt sigur daca prezenta acestei echipe este un simplu accident, dar pot sa te anunt ca prezenta ta pe aceasta lume este clar un accident!! Nu stiu ce motive ai sa fi atat de frustrat si atat de inapt mintal incat sa debitezi asemenea comentarii. Ai grija sa nu iti scape si singurul neuron pe care il mai ai!! Da..da…de ziua ta!!

  • jjk. spune:

    CÂTĂ URĂ ÎN VOI!

  • Ask me spune:

    Se vede ca sunteti romani. nu va place sa pierdeti, altii sunt de vina, e frumosi sunteit voi etc.
    Deazamagire mare!
    ce sp Cu un Mocanu care incearca de 7 meciuri de la 3 puncte si da doar una(au trcut tineretile) sa invatati regulamentul si sa va si uitati pe caseta tehnica.
    PAPAGALILOR !

    • intreaba-ma James spune:

      Muuuuuuuulti analfabeti in tara asta.Voi ,,englezilor” puneti mana pe carte si abia dupa aceea puteti sa crapati de invidie,deoarece crapati cu o bruma de desteptaciune.Efectele de la Cernobil si-au pus grav amprenta.

  • Florin spune:

    Ca sa bati o echipa cum este Gazul trebuie ca aproape toti jucatorii sa joace la adevarata lor valoare. Din pacate ieri Porter, Brice, Adi G si chiar Nikolic nu si-au „facut punctele”. Un alt lucru care il sesizez este si numarul total de pase decisive..foarte mic. Ca sa trecem de Medias va trebui si altceva inafara tacticii „Dam mingea lui Darby si de acolo vedem”. Baietii trebuie sa se concentreze si sa inteleaga ca daca vor sa castige la Medias trebuie sa se autodepaseasca. Mult succes!!

  • fanbaschet spune:

    Noi, cei mai multi fani ai Energiei, suntem multumiti ca am ajuns in play off! Acum, na! Nu putem bate pe toti! Ce atatea analize si comentarii?? Ce sa mai zica Sibiul , Pitestiul sau Craiova! Asa ca „Hai Energia!” Bravo baieti!!!

    • a fan spune:

      Bravo fanbaschet ! Din partea mea ai tot respectul din lume pentru acest comentariu 😀 !

      [Paste Fericit tuturor] !!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.