RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari a pierdut primul meci de la Cupa Timişoara

/ 9 septembrie 2011

Elevii lui Slobodan Nikolic au părăsit terenul învinşi în primul lor meci disputat la Cupa Timişoara, Energia fiind învinsă categoric, scor 77-62, de către gazdele turneului, BC Timişoara.

În primul meci disputat în cadrul Cupei Timişoara, Vojvodina Novi Sad a trecut fără probleme de CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 93-72 şi va juca sâmbătă în finala competiţiei alături de BC Timişoara, în vreme ce Energia va juca, de la ora 14:45, în finala mică alături de sibieni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Marius spune:

    Cum sa nu piarda cand s-a vazut de la primul meci cu Craiova a echipa e mult sub ce a fost sezonul trecut.
    Vom fi iuca batailor anul acsta. Cei doi americani sunt cu mult sub valoarea lui Darby si Troupe. Cine a facut transferurile astea ? Cred ca in iarna vor trebui facute schimbari inclusiv pe banca tehnica. Nu ati vazut fratilor ce petarde de jucatori ati adus. O sa goniti lumea de la sala

    • abu spune:

      Sper ca nu te mai cheama si Vlaicu! Oricum aveam pretentii de la tine! Cam multe greseli de dactilografiere!
      Altfel, eu zic sa avem putina rabdare si vom vedea dupa 3-4 etape cum stam. Imi pare rau ca prindem Asesoftul subtire rau si nu putem sa-i scoatem din Cupa. Sau poate ii scoatem?

  • alex spune:

    taceti baaa si uitati-va la meciuri

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.