RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec surprinzător pentru Energia pe teren propriu în primul meci din play-out!

/ 13 aprilie 2011

În mod surprinzător, Energia a pierdut primul meci din play-out, pe teren propriu, scor 86-90 (27-39, 24-13, 21-20, 14-18), în faţa celor de la Politehnica Iaşi, echipă care a încheiat sezonul regulat pe penultimul loc.

Jocul a început într-o notă echilibrată, dar nimic nu anunţa dezastrul pentru echipa gorjeană până în minutul şase al primului sfert, atunci când tabela indica scorul de 20-23. A urmat însă o perioadă inexplicabilă în care Energia practic nu a existat în apărare, iar primul sfert s-a încheiat cu un uluitor 27-39. Sfertul secund a adus un revirimentul Energiei, care  a reuşit să intre la cabine cu un deficit de un singur punct, scor 51-52.

Energia a părut că se desprinde, la jumătatea sfertului trei conducând cu scorul de 63-54, dar în ultimele zece minute s-a intrat cap la cap, scor 72-72, asta după ce Darby a părăsit terenul de joc la scorul de 70-63 din cauza unei accidentări provocată de un fault al lui Anghel.

Şocul pierderii lui Darby a fost mare, Energia a început foarte slab ultimul sfert şi oaspeţii au avut un parţial de 8-0 cu care au dus scorul la 72-80. Cu Bigus şi Lupusavei la timonă, Energia a reuşit să revină egalând cu patru minute înainte de final făcând ca tabela să arate 82-82. A fost ultima zvâcnire a Energiei, care a pierdut finalul de joc şi, totodată, prima partidă a play-out-ului, ieşenii impunându-se cu scorul de 86-90.

Disputa dintre cele două echipe devine mult mai palpitantă după acest eşec surprinzîtor al gorjenilor, Energia şi Politehnica Iaşi urmând a juca joi, tot la Târgu Jiu, meciul doi a primului tur din play-out, după care vor urma întâlnirile de la Iaşi fiind programate pe 18 şi 19 aprilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.