RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, la o victorie distanță de vacanță

/ 11 aprilie 2013

Energia Rovinari s-a impus și în al doilea meci disputat în compania celor de la Dinamo în primul tur din play-out, scor 102-69 (28-22, 16-17, 25-16, 33-14), și mai are nevoie de un singur succes pentru a tranșa disputa cu echipa bucureșteană.

wisseh dinamoEchipa antrenată de Radu Stroescu în acest final de sezon nu a avut probleme în a se impune în fața celor de la Dinamo, asta chiar dacă, pe fondul unei relaxări, oaspeții au reușit în sfertul secund să se apropie de Energia și chiar să egaleze la un moment dat. Energia a deținut permanent controlul, iar victoria a fost una care i-a mulțumit pe fanii gorjeni, care la ultima reprezentație a favoriților pe teren propriu în acest sezon, fiind greu de crezut că Dinamo va împinge disputa în decisiv, au avut satisfacția de a vedea pe tabelă un scor cu trei cifre. Steffel și Wisseh și-au trecut în cont câte un double-double, în vreme ce Darby a fost, din nou, cel mai bun marcator al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.