RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia merge la Timișoara înainte de a primi vizita celor de la Benfica

/ 6 februarie 2012

Dubla confruntare din Cupa Cupelor cu portughezii de la Benfica Lisabona se apropie, însă până la primul meci cu lusitanii, elevii lui Liviu Andrieș mai au de disputat un meci în Liga Națională.

Miercuri, Energia va juca în deplasare, contra celor de la Poli Municipal Timișoara, iar antrenorul Liviu Andrieș se gândește cum să evite accidentările și cum ar putea să-i recupereze pe cei care au probleme medicale: „Suntem bine din punct de vedere fizic, din punct de vedere al moralului, avem miercuri la Timişoara, un meci foarte greu, de uzură. L-am pierdut şi pe Şandru, pe Rădulescu. Sperăm că nu sunt accidentări grave şi vor reveni pentru că avem nevoie de orice jucător în retur. Păiuş e la 70 % din potenţialul lui, dar şi aşa a jucat destul de bine în meciul cu Bacăul”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

Tot în această săptămână, pe 11 februarie, Energia va juca la Târgu Jiu meciul tur din Cupa Cupelor contra celor de la Benfica Lisabona.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.