RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: „Mă bucur că merge ceea ce am lucrat până acum”

/ 21 august 2011

Energia merge foarte bine în amicalele disputate până acum, echipa gorjeană pierzând doar un singur meci până acum în faţa reşiţenilor, în acest weekend elevii lui Liviu Andrieş câştigând Cupa Clujului învingând toate celelalte trei participante, Dinamo Braşov, CSM Satu Mare şi U Transilvania Cluj.

„Sunt mulţumit de ceea ce am arătat, acum mă rog să dea Dumnezeu să nu avem accidentări. E bine că avem atitudine şi mă bucur că merge ceea ce am lucrat până acum, adică apărarea şi faza a doua, iar încet, încet începe să meargă şi atacul. Sper să nu li se urce la cap băieţilor, să fim prea buni în amicale şi să dezamăgim în campionat”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş după acest turneu câştigat la pas de Energia.

Portarul Adrian Rădulescu a avut evoluţii exelente la Cluj şi a suplinit cu brio absenţa lui Dragomir, care a suferit o criză de sciatică: „Rădulescu nu este o surpriză pentru mine, ci o confirmare. L-am luat deoparte şi i-am spus că este timpul să devină şi el portarul numărul unu al echipei. Acum a apărat foarte bine şi a fost cel mai bun portar al turneului. Am mai câştigat şi un alt trofeu la Cluj, Apolzan fiind golgheterul turneului”, a mai declarat Andrieş.

În ceea ce priveşte viitorul echipei în Liga Naţională, Liviu Andrieş nu vrea să se îmbete cu apă rece şi spune că echipa trebuie să muncească în continuare foarte mult şi să nu se culce pe o ureche ascultând doar laudele: „Trebuie să mergem pe burtă şi să încercăm să creăm surpriza. Sunt mulţi care ne încearcă zicându-ne că avem lot de locurile 3-4, dar noi spunem că ne vom lupta pentru locurile 7-8. Dacă vom putea mai mult, vom fi mai sus”, a explicat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.