RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabriel Florea: „Mergem la Bacău cu un moralul dat de patru victorii consecutive”

/ 2 mai 2011

Deşi ştiu că adversarul din etapa de miercuri va fi unul extrem de dificil, handbaliştii Energiei vor să se întoarcă de la Bacău cu o victorie prin care să se apropie decisiv de îndeplinirea obiectivului, acela de a se califica într-o cupă europeană.

„Reuşim din ce în ce mai bine să strângem rândurile şi să obţinem victorie după victorie. Urmează un meci dificil miercuri la Bacău, dar mergem acolo cu un moral bun dat de patru victorii consecutive. Ne-am unit şi noi ca echipă mai mult şi sperăm ca la Bacău să putem învinge. Sunt momente în care ne pierdem din concentrare, dar la Bacău vom întâlni o echipă foarte puternică şi nu ne vom mai permite niciun moment de relaxare. Acolo fiecare minge contează şi va fi foarte, foarte greu. În continuare lupta pentru cupele europene este aprigă. Ultima etapă ar putea decide această luptă, Clujul are meci cu Reşiţa, iar noi cu Constanţa. Noi luptăm pentru fiecare punct şi sperăm ca la final să ne clasăm pe un loc de cupă europeană”, a declarat Gabriel Florea, principalul marcator al Energiei în acest sezon şi principalul favorit la câştigarea trofeului „Aurel Bulgariu”, decernat celui mai bun marcator din Liga Naţională.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.