RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia încearcă minunea la Bacău fără Florea

/ 9 februarie 2010

Misiunea Energiei în meciul cu băcăuanii de la Ştiinţa Dedeman este una ingrată. Echipa vine după două înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate în retur şi este lipsită de aportul celui mai bun marcator al ei, Florea fiind în continuare indisponibil.

Pe lângă absenţa lui Florea, Energia mai are probleme şi cu Giotoiu, accidentat în meciul cu UCM Reşiţa: „Cu noi a făcut deplasarea şi Giototiu. Am hotărât să forţez cu el, măcar pe faza de apărare pentru că e foarte greu să ai un singur om pe pivot tot meciul, cum era cazul lui Kapular. Florea, în schimb a rămas acasă, sper să-l recuperăm pentru partida viitoare, care va fi cu mult mai importantă”, a declarat Vasile Stângă recunoscând că meciul de la Baia Mare va fi mult mai important pentru echipa sa în ecuaţia calificării în cupele europene.

Fără a supraestima şansele echipei sale în confruntarea cu băcăuanii, preşedintele gorjenilor speră totuşi la o minune mizând şi pe un arbitraj corect din partea arbitrilor Bejenariu şi Cârligeanu: „Şanse sunt să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Bacău, dar asta depinde în mare măsură de băieţi, de modul cum se vor prezenta ei pe teren. Sperăm şi la un arbitraj corect, meciul de mâine fiind şi televizat”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.