RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjenii sunt la unison, arbitrii meciului de la Bacău “s-au dat în petic”

/ 10 februarie 2010

Chiar şi în condiţiile în care au plecat învingători din oraşul lui Bacovia, conducătorii Energiei acuză maniera de arbitraj de la meciul cu Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău.

Energia s-a impus în final cu scorul de 30-29, însă jucătorii lui Vasile Stângă au fost nevoiţi să joace şi împotriva unui arbitraj ostil, care a luat mai multe hotărâri ciudate împotriva echipei gorjene: “Despre arbitraj se pare că am vorbit degeaba până acum. Dacă şi la un meci televizat îşi dau în petic aşa cum au făcut şi la Bacău, înseamnă că nu au tată, nu au mamă! Nu se poate aşa ceva, se pare că aproape toţi arbitrii sunt controlaţi de bani şi de interesele lor personale! Pentru că a văzut o ţară întreagă ce decizii au putut să ia în timpul jocului, pe mine m-au îmbolnăvit de nervi”, a declarat Vasile Stângă, acesta fiind un vechi şi aprig contestatar al arbitrajelor din România.

De partea antrenorului s-a aflat şi preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia: “Consider că maniera în care se arbitrează în România nu face bine niciunei echipe. Astăzi arbitrii au făcut tot ce le-a stat în putinţă să nu putem câştiga, dar, din nefericire pentru băcăuani şi pentru arbitri, echipa mea a trecut peste toate şi a câştigat. Pentru asta, pentru că au dat tot ce-au avut, deşi avem foarte mulţi accidentaţi, îi felicit din toată inima”, a declarat Gore Popescu pentru www.bacăulsportiv.com imediat după finalul meciului de la Bacău.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.