RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săpunaru, la Pandurii?!

/ 6 septembrie 2015
Pandurii este aproape să dea lovitura pe piața transferurilor din România, idolul Giuleștiului, Cristian Săpunaru, fiind așteptat la Târgu Jiu să semneze contractul cu alb-albaștrii.

663464-alx3435-cristian-sapunaru

După plecarea lui Roman în Olanda și negocierile intense purtate cu diferite cluburi pentru transferul mijlocașului Paul Anton, Pandurii se mai și întârește în aceste zile. Ultima bombă a fost aruncată de Dolce Sport, fundașul dreapta Cristian Săpunaru fiind aproape de a-și pune semnătura pe contractul propus de gorjeni. Mai exact luni, idolul Giuleștiului, jucător care a îmbrăcat tricourile unor echipe precum FC Porto, Real Zaragoza sau Elche, va veni la Târgu Jiu, iar transferul ar urma să se oficializeze în aceeași zi, pentru ca de marți, Săpunaru să intre deja sub comanda tehnicianului Edi Iordănescu, notează sursa amintită.

În vârstă de 31 ani, Săpunaru a încheiat ediția precedentă la echipa sa de suflet, Rapid București, având 9 apariții și la echipa națională, în vizorul căreia poate intra, din nou, odată cu transferul la Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.