RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au gândit la un atacant de la FC Timişoara

/ 8 iunie 2011

Conducerea Pandurilor a recunoscut că a fost interesată de aducerea unui jucător de la vicecampioana României, FC Timişoara.

Preşedintele executiv al echipei gorjene a declarat că s-a luat în calcul transferul unui atacant, dar negocierile s-au împotmolit după ce timişorenii au început să spere că vor rămâne în Liga I: “Era în discucţie un atacant de la Timişoara dacă Poli era retrogradată în Liga a III-a. Acum când sunt 99,99 % şanse ca Timişoara să rămână în Liga I nu mai are rost să vorbim”, spune Eugen Pârvulescu. Chiar dacă Pârvulescu nu a dorit să dea nume, se poate trage concluzia că este vorba de un atacant tânăr din lotul Timişoarei, unul care să fie pe calapodul cerinţelor lui Grigoraş, iar în această categorie se încadrează Axente, Zăgrean sau Mansour, restul atacanţilor din lotul bănăţenilor fiind probabil jucători cu pretenţii ce nu pot fi satisfăcute acum la Pandurii.

În legătură cu mai vechea dorinţă a gorjenilor, aceea de a-l înrola pe Batin, Eugen Pârvulescu încă mai speră în perfectarea înţelegerii cu CFR Cluj: “Contează că Paul Batin vrea să vină la Târgu Jiu. Nu acceptă o altă echipă, ori Pandurii, ori CFR. Suntem foarte aproape de a rezolva transferul. Sper ca până la reunirea jucătorilor să-l facem”, a mai declarat preşedintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.