RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazic şi-a reziliat contractul cu Pandurii Tg. Jiu

/ 25 mai 2010

Mijlocaşul ofensiv Predrag Lazic şi-a reziliat contractul cu Pandurii Tg. Jiu la capătul unui sezon în care jucătorul plav nu a reuşit să confirme la gruparea târgujiană.

Conducerea clubului Pandurii a ajuns la un acord cu Lazic cu privire la rezilierea pe cale amiabilă a contractului, jucătorul devenind astfel liber de contract după ce de mai multă vreme acesta avea un litigiu financiar cu gruparea târgujiană. Lazic a ajuns vara trecută la Pandurii venind ca jucător liber de contract după ce evoluase ultima dată pentru CS Otopeni. Sârbul a evoluat în tricoul Pandurilor în 17 partide adunând 1043 minute pe teren fără a marca însă niciun gol.

După ce Raskovic şi Ionuţ Stancu au fost primii jucători care au părăsit Pandurii după ce şi-au terminat contractele cu echipa gorjeană, Predrag Lazic este primul jucător care şi-a reziliat contractul şi a părăsit echipa după acest sezon dezastruos.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.