RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, cu „garda jos” înaintea partidei cu Dinamo

/ 27 august 2015
Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme în alcătuirea lotului pentru jocul cu Dinamo București, o echipă neînvinsă de la debutul sezonului și gata să-i „muște”pe panduri în runda cu numărul 9 a Ligii 1.

Eduard Iordanescu (antrenor Pandurii Targu Jiu).

Campania slabă de transferuri efectuată de Pandurii vara aceasta își spune, din nou, cuvântul înaintea testului greu cu Dinamo. Subțirimea lotului îi dă bătăi de cap lui Iordănescu jr. în a alcătui o strategie și un nucleu decent de jucători înaintea confruntării contra „câinilor”, întrucât Mrzljak e suspendat, Wellington – accidentat, iar Anton – rămas în urmă cu pregătirea, după speranțele deșarte făcute în așteptarea hărtiilor care puteau consfinții mutarea acestuia în Rusia. Transferul mijlocașului a picat, acum câteva zile fiind ca și realizat, însă rușii de la Ufa au lăsat impresia că nu și-l mai doresc pe Anton, iar jucătorul a reintrat în programul echipei, făcându-se demersurile unei negocieri pentru prelungirea contractului cu Pandurii. „Anton a intrat în circuitul echipei. Nu pot să-l aştept pe Lucian Marinescu o sută de ani să vină cu hârtiile de la ruşi. Începând de mâine voi începe negocierea prelungirii contractului. Aceasta este strategia clubului, ca jucătorii care pot fi valorificaţi să nu plece gratis. Voi începe negocierea de contract, vedem ce se va întâmpla. Intră în circuitul echipei”, a declarat Narcis Răducan.

În aceste considerente, la partida de sâmbătă cu trupa lui Mircea Rednic, Edi Iordănescu va risca la mijloc fie cu Anton, nepregătit, fie cu Pițian, necopt pentru astfel de meciuri. În atac, singura variantă este Mihai Roman, și el lăsat cu ochii în soare de formațiile care și-au arătat interesul pentru serviciile sale. „Wellington stă minim două săptămâni, are ruptură fibrilară. Sper să-l avem în 2 săptămâni apt la antrenamente”, spune antrenorul Edi Iordănescu.

După încleștarea cu Dinamo, Liga 1 intră în pauză forțată (12 zile) de jocul echipei naționale în Ungaria, contând pentru preliminariile Campionatului European, la care „tricolorii” au șanse importante de a ajunge.

foto: Digisport
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.