RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme la U Cluj înaintea meciului cu Pandurii

/ 17 aprilie 2015
„Stundenții” sunt neplătiți de aproximativ 4 luni, iar, în această situație, se pune problema ca mai mulți jucători importanți să nu dorească să evolueze luni la Târgu Jiu.

FOTBAL - CUPA ROMANIEI - U CLUJ - PANDURII TARGU JIU

După ce a eliminat rivala CFR Cluj din semifinalele Cupei României și a revenit pe linia de plutire în campionat, având șanse pentru evitarea retrogradării, Universitatea Cluj se confruntă cu probleme financiare serioase. Jucătorii „șepcilor roșii” sunt neplătiți de mai multe luni, iar situația este una critică în Ardeal. Înaintea partidei de la Târgu Jiu, cu Pandurii, președintele lui „U”, Vlad Munteanu, a anunțat că nu se pot achita deocamdată restanțele, iar cine dorește să plece de la echipă, este liber s-o facă.

În condițiile date, există șanse ca Universitatea Cluj să vină la Târgu Jiu cu mai mulți jucători tineri, iar asta le-ar ușura misiunea pandurilor, care sunt gata să lege a 3-a victorie consecutivă.

Totuși, Edi Iordănescu rămâne precaut și vede în adversara de luni o formație periculoasă, așteptându-se la un joc dificil împotriva acesteia. „U Cluj este o echipă imprevizibilă, care a alternat momentele bune cu cele mai puțin bune. Știu că și ei au o situație financiară nu tocmai bună, dar faptul că au mers în finala Cupei îi ține în continuare conectați și motivați. Deci, ei au un obiectiv, pe lângă salvarea de la retrogradare. Când ești în finală, nu ai cum să nu rămâi conectat și motivat în antrenamente. Eu sunt sigur că vom avea un joc foarte dificil și trebuie să găsim mijloacele necesare ca să-l câștigăm”, a conchis Iordănescu Jr.

Din tabăra gorjeană, Mihai Pintilii are în continuare probleme medicale și este incert pentru confruntarea cu Universitatea Cluj, după ce a ratat și partidele împotriva Astrei Giurgiu și Petrolul Ploiești, din care Pandurii au scos 4 puncte. „Mihai Pintilii nu s-a antrenat. Are o entorsă destul de păcătoasă, resimte dureri. Este sub atenția staff-ului medical, este limitat în ceea ce lucrează. Vedem cum se va simți în zilele viitoare, iar dacă va fi apt 100%, este posibil să joace. Dacă nu, nu o să ne asumăm riscuri. Este un jucător important, dar sunt și alți jucători care pot suplini”, a explicat antrenorul Edi Iordănescu situația internaționalului pandur

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Cluj este programat luni, cu începere de la ora 18:00, în etapa cu numărul 27 a Ligii 1. În tur, „U” s-a impus pe Cluj Arena, 2-0.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.