RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Optimism înaintea meciului cu U Mobitelco Cluj

/ 29 octombrie 2010

Chiar dacă a pierdut fără drept de apel la Sibiu, Energia Rovinari poate câştiga pe teren propriu în faţa celor de la U Mobitelco Cluj Napoca, aceasta este părerea antrenorului sârb Slobodan Nikolic.

Tehnicianul echipei gorjene se bazează pe experienţa sa şi pe speranţa că echipa sa nu poate face două meciuri la rând la fel de proaste: “Putem pune probleme echipei din Cluj. Nu putem face două meciuri la rând greşeli în apărare. Sunt experimentat şi ştiu că putem câştiga. Este un meci greu, dar am încredere în băieţi. Nu trebuie să mai repetăm greşelile din acest meci cu Sibiu. Este cel mai dificil meci al nostru de până acum”, a declarat Slobodan Nikolic.

După ce şi-a turnat cenuşă-n cap după evoluţia echipei la Sibiu, Porter Troupe a declarat la rândul său că meciul cu clujenii va demonstra adevărata faţă a Energiei: “Este o ruşine pentru că am pierdut şi am ratat ocazia de a ne poziţiona bine în clasament. Ne putem reveni, nu este un capăt de lume. Acasă este altceva, am pierdut şi acum vrem să demonstrăm că a fost un accident. Sigur contra celor de la Cluj vom juca altceva”, a declarat căpitanul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.