RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu garda jos

/ 15 mai 2011

Pandurii au pierdut la Braşov cu scorul de 3-2 (1-0) după un meci în care a avut o posesie net superioară adversarului, a reuşit să înscrie de două ori, dar apărarea a demonstrat că a intrat deja în vacanţă.

Ilyes a deschis scorul rapid din penalti după ce Viera l-a faultat în careu pe Cardoso în minutul 7, iar Pandurii au alergat tot meciul după egalare. Dominarea teritorială a gorjenilor nu s-a făcut simţită cu adevărat decât după ieşirea de pe teren a lui Ilyes, în minutul 41 Voiculeţ finalizând cu un şut pe lângă poartă un triunghi de pase la care au mai participat Matei şi Băcilă, iar Brata a trmis primul şut pe poarta braşoveană cu un minut înaintea pauzei, Marc fiind însă la post.

Repriza secundă a fost ceva mai alertă, cu Pandurii mai activi în ceea ce priveşte posesia în jumătatea adversă, dar cu gazdele mai periculoase pe contraatac. Mateiu a dat cu piciorul unei bune oportunităţi în minutul 51 după un contraatac cinci contra trei al gazdelor, iar Stângă a reluat din prima pe lângă poartă după un slalom al lui Cristescu în careul pandur patru minute mai târziu. În minutul 58 scorul s-a modificat după o nouă acţiune a lui Cristescu, golul fiind marcat însă de Cardoso după ce mingea a deviat norocos la el în centrul careului mare al oaspeţilor. Pandurii au revenit în joc după un penalti obţinut de Brata în minutul 62 şi transformat de Vranjes, dar Majernik a refăcut diferenţa după 20 de minute reuşind să înscrie din interiorul careului mic, scăpat din marcaj de jucătorii Pandurilor, după o lovitură liberă executată de Distefano. Gorjenii au redus din nou din diferenţă graţie acţiunii frumoase a lui Voinea, care a sprintat pe stânga şi i-a pus un balon pe tavă lui Stromajer care a dus în minutul 91 scorul la 3-2, scor care a fost periclitat de Apostu, care putea să recidiveze în faţa Braşovului după reuşita de trei puncte din turul campionatului, însă reluarea sa spectaculoasă a trecut pe lângă vinvlul porţii lui Marc, iar victoria a rămas a gazdelor.

FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu 3-2 (1-0)

Stadion „Tineretului”, spectatori: 1.000

A marcat: Ilyes (min. 7 din penalti), Cardoso (min. 58), Majernik (min. 82) / Vranjes (min. 62 din penalti), Stromajer (min. 90+1)

FC Braşov: Marc – I. Voicu, Rusu, Majernik, Cr. Ionescu – Toloza – Mateiu (min. 80 Creţulescu), Ilyes (min. 37 Stângă), Cristescu, Distefano – Cardoso (min. 69 Dedu). Antrenor: Antonio Conceicao.

Pandurii: Lazar – Matei, Viera, Pintilii (min. 84 Voinea), Grecu – Băcilă, Nistor (min. 63 Apostu), Voiculeţ, Vranjes, Brata (min. 65 Popete) – Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Ilyes (min. 27), I. Voicu (min. 82), Marc (min. 90+2) / Viera (min. 7), Grecu (min. 31), Matei (min. 70), Stromajer (min. 82)

Arbitri: Andrei Chivulete – Vasile Marinescu, Vlad Bârleanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorj spune:

    MULTUMIM PANDURII!!!! GRIG TE RUGAM FA-I VANT LU NARODU DE STROMAJER, E UN CAL PROST!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.