RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii n-au rezolvat încă litigiul cu Dinamo

/ 22 februarie 2011

Astăzi este termenul limită dat de LPF Pandurilor de a-şi rezolva diferendul financiar avut cu Dinamo, cauză pentru care în acest moment gorjenii sunt ameninţaţi cu neprogramarea pentru meciul cu Oţelul Galaţi ce contează pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, spune că toate celelalte litigii avute de clubul gorjean cu jucătorii s-au rezolvat, ultima, dar cea mai importantă piedică în disputarea întâlnirii de vineri fiind litigiul cu Dinamo Bucureşti: “Am rezolvat litigiile cu jucătorii Cosmin Tilincă, Ionuţ Stancu, Ibon Perez Arrieta şi Mădălin Popa. Mai avem de rezolvat doar litigiul cu Dinamo unde avem 3-4 variante. Eu zic că o să jucăm cu Oţelul”, a declarat oficialul târgujian.

În acest moment se poartă discuţii intense la Bucureşti, acolo unde se află preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Vom reveni cu amănunte imediat ce vor interveni schimbări ale situaţiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.