RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragomir confirmă că Dinamo şi Pandurii s-au înţeles şi derby-ul Olteniei se joacă

/ 10 septembrie 2010

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat pentru Mediafax că meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Craiova se va juca în cele din urmă după ce Dinamo şi Pandurii au ajuns la o înţelegere.

Chiar şi după anunţul făcut în această dimineaţă de Marin Condescu, preşedintele Pandurilor declarând pentru sport.ro că aseară s-a ajuns la un acord şi sunt mari şanse ca meciul să se joace, până la amiază soarta partidei s-a schimbat de câteva ori. S-au făcut speculaţii cum că în contul datoriei de circa 500.000 de euro, Pandurii ar urma să îi cedeze la Dinamo pe Chiricheş şi Voiculeţ, însă gorjenii nu au părut deloc dispuşi să renunţe la cei doi jucători, astfel că discuţiile au intrat din nou în impas. Au urmat noi runde de discuţii, preşedintele executiv Eugen Pârvulescu a avut o nouă întâlnire cu Daniel Burlan, directorul SNLO, principalul susţinător financiar al Pandurilor, iar după această întâlnire Pârvulescu a devenit dein nou încrezător în şansele de disputare ale meciului: “Am speranţe că se va juca. Preţul? Cel corect…”, au fost cuvintele prin care preşedintele executiv a descris situaţia actuală de la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    E bine mha asa cand cedam jucatori buni la sclavi din capitala…sa intre acum toti pandurii care sa dau ei pe aici pe site sa comenteze daca le palce ce la face condescu…

  • GOGU spune:

    da e bn sa vezi un meci liga I pe stadion .. acum 10 12 ani cine visa ca Pandurii sa joace in prima liga ?? dute la tigani din Craiova~

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.