RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii de la Energia joacă astăzi cu Dinamo

/ 21 aprilie 2010

După o pauză de aproape o lună, pauză dedicată loturilor naţionale, Energia Pandurii Târgu Jiu începe astăzi asaltul final pentru ocuparea locului trei la finalul acestui sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin.

Energia întâlneşte în deplasare pe Dinamo Bucureşti, o echipă aproape de desfiinţare la începutul sezonului, dar care, pe parcursul returului a reuşit să se redreseze şi să se salveze de la retrogradare. Mai mult decât atât, dinamoviştii trag încă speranţe să prindă locul opt, loc care le-ar permite accesul în Cupa României, aşa că partida de astăzi se anunţă dificilă pentru elevii lui Vasile Stângă.

Energia nu se bazează la acest meci pe serviciile lui Marian Filip, interul gorjenilor fiind accidentat, însă ceilalţi handbalişti sunt apţi şi gata de a continua seria bună avută înaintea întreruperii campionatului. De altfel, cea mai mare temere a antrenorului Vasile Stângă este aceea ca nu cumva această pauză să-i fi făcut pe elevii săi să-şi fi ieşit din ritm.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi Energia Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa în Sala Lucian Grigorescu din Bucureşti cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de Digisport Plus.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.